Poslovni Savjetnik: Kako Do Boljih Rezultata uz Suncan Odmor?

Receno je da nagradjivanje djelatnika i upravitelja ima izuzetno znacajnu ulogu u postizanjima novih i vecih ciljeva tvrtki. Cinjenica je: zadovoljni zaposlenici postizu nadplanske rezultate.

Zelite li i vi da pojacate moral i ohrabrite vas najvazniji sektor tvrtke?

Potaknite napredak i entuzijazam na nesvakidasnji nacin i nagradite vase upravitelje i djelatnike kako zaista zasluzuju omogucavajuci im boravak na moru u lux villa Apartmani Benak.

Bilo da je potreba za atmosferom koja radja kreativnost dalje od svih poslovnih razgovora, zvonjenja telefona i drugih svakodnevnica posla, ili atmosfera za igradnju timskog duha te medjusobnih odnosa medju clanovima tvrkte, lux villa Apartmani Benak pruzaju vam izuzetne mogucnosti.

Od modernog i elegantnog interijera, blizine mora, posebno ugovorenih dalmatinskih specijaliteta te smjestaja za grupu do 14 osoba, lux villa Apartmani Benak su mjesto gdje novi ciljevi, cvrsce osobne veze, i snaznija produktivnost  se redovno radjaju u van-sezonskim danima.

Ako

  • prisutsvujete konferenciji
  • organizirate konferenciju
  • nagradjujete zaposlene
  • ili jednostavno zelite da zakljucite poslove sa klijentima izvan vaseg biroa

lux villa Apartmani Benak stoji vam na usluzi.

Aerodrom transfer, klima/grijanje, jacuzzi, satelite TV, balkon sa pogledom na more samo su djelimicna lista komotiteta koji vas ocekuje. Za sve druge detalje molimo vas popunite formular ispod.

Has one comment to “Firme”

You can leave a reply or Trackback this post.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.