10 pitanja koje trebate pitati prije nego uplatite privatni smjestaj

privatni smjestaj

Privatni smjestaj – tabu ili neotkriveno zlato?

Naravno, ako ste našli mjesto gdje volite ići i dolazite redovno, to je jedina 100%-na garancija da znate što možete očekivati svaki puta.

No, za mnoge pronaći ugodan privatni smještaj nažalost postane frustracija. Velike platforme su izvrsno mjesto za pronaći ogroman izbor apartmana, ali treba imati vremena i živaca vrndati po tisućama listinga da bi došli do jednog koji vam odgovara. Čak i kad to postignete, treba doći do vlasnika, a mnogi ne odgovaraju na emailove tako često. Dok oni odgovore na vaš upit, puno puta datumi koje ste tražili više nisu slobodni. (barem nam tako naši gosti kažu iz svojih prijašnjih iskustava).

Jednom kad ste dobili datume koje ste željeli i sa svojom familijom stignete nakon 6-8 sati putovanja, zadnje što želite vidjeti je kupaona ili kuhinja koja je samo osrednje čista ili još gorje, vratiti se sa cjelog prije podneva na plaži i zateći apartmani bez hladjenja a vlasnika ni blizu ili treba 2.5 dana da se popravi klima.

Možda ovo nisu iskustva koje ste još imali, sva sreća, ali nažalost mnogima se desi da nakon godinu dana čekanja, šparanja, i radovanja ljetnom odmoru, privatni smještaj ne ispadne toliko uzbudljiv kao što se na početku prikazivalo.

Jedno je sigurno, tako ne mora biti.

I zato smo napravili listu pitanja koje mislimo da vam može pomoći u odabiranju privatnog smještaja.

 

  • Da li sam vlasnik stanuje u zgradi/kući?
  • Da li ima netko tko je zadužen za održavanje, pogotovo ako vlasnik nije prisutan?
  • Ako nešto nije čisto ili ne radi pravilno, koliko dugo treba da se to u pravilu odradi?
  • Kako doći do osobe zadužene za održavanje?
  • Da li se apartmani čiste u 24h prije dolaska novih gostiju?
  • Da li postoji mjesto za parkiranje, i kolikoje daleko?
  • Da li imaju svoju sajt sa slikama – koje pokazuju ono što vam je bitno?
  • Da li na sajtu postoje preporuke prijašnjih gostiju?
  • Da li će netko od osoblja s vama ući u apartman i pregledati da je sve u redu?
  • Da li vlasnici nude ikakve specijalne ponude gostima koji se ponovno vračaju da ih posjete? 

 

A ako niste još odkrili „to specijalno“ mjesto za vas, mi bi voljeli da vas pozovemo da nas posjetite. Iako je naš privatni smještaj bukiran dugo unaprijed, tu i tamo se desi da poneki gosti zbog svojih privatnih okolnosti moraju zamjeniti datum ili odgoditi svoje putavanje, u tom slučaju oni koji su na našoj VIP listi su prvi koji su obavješteni o slobodnom apartmanu. Ako još niste na našoj VIP listi, slobodno se upišite u formular ispod ili nam pošaljite upit na info@apartmani-benak.com o slobodnim terminima.

 


Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.