6 iPhone aplikacija za ugodno putovanje

Svake godine stotine gostiju koji nas posjete djele s nama priče o avanturama u svojim putovanjima, šta je bio propust a šta podvig.

Ove godine se puno pričalo o iPhone aplikacijama za putovanja.   Pa smo se bacili u potragu i izdvajamo za vas:

6 iPhone aplikacija za ugodno putovanje

  • Wi-Fi Finder GPS na iPhone locira najbliže besplatne i sa naknadama Wi-Fi žarišta te instrukcije kako do tamo doći.

wifihotspots iphonewifihotspots iphone2

  • TripIt TripIt je kao da imate svog vlastitog travel agenta uz sebe. Organizira sve vaše putne informacije i rezervacije za lagano pretraživanje.

tripit iphone 1

  • Skype Telefon, video prijem, tekst…danas se može skoro sve sa Skype app.


  • OMaps Uuuu..ovaj app će vam dozvoliti da snimite mapu i ponovno ju koristite iake nemate momentalan signal, jer ste tamo gdje je i sam Bog rekao laku noć ili želite samo biti pametan turista i ne potrošiti €700 na mobilnu vezu kao neki – da, to pričamo iz osobnog iskustva 😉


  • iHound Ne, ovaj app ne reži i ne laje, ali ako izgubite svoj iPod, iPad ili bilo koje drugi slični tehnološki izum, sa http://www.ihoundsoftware.com sajta možete pokrenuti alarm: “Stop! This is iHound. This device has been reported missing.” Da vidimo tko će biti dovoljno hrabar da ga stavi u džep?
  • Putovni vodiči od Rick Steves Da li vas zanima tura kroz Versailles, ili gdje ugrabiti ukusnu večeru, Steve vam skače u pomoć.

rick steves iphone apprick steves iphone app

 

 Ako imate iPhone app koju volite i želite da preporučite drugima, slobodno podjelite linkove u komentarima ispod.

Vidimo se!

P.S. govoreći o putovanjima, ako imate želja za putovanjima i odmorom u danima nakon burne ljetne sezone, klikajte na ovaj link da vidite pakete sa specijalnim popustima koje nudimo našim čitaocima.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.